STALLET

mötesplats

för Hästar & Hästfolk

Blogg

Billetten!

2022-08-09

 

   

 

Biletten!

Tänker osökt på Martin Ljungs sketch på stenåldern, har du ingen billett! Nä, då kommer du inte in!

Travbiljetten, den som ST/Svensk Travsport borde skickat ut i ett kärleksbrev till alla levande legender, istället för att neka dem tillträde till travbanorna, där de i princip tillbringat hela sitt LIV! Vad är det för fel på ST-folket som ”vi” anställt? På riktigt!

 

Några idiotiska exempel på hur levande legender med flera behandlas av gembärarna i Silvergrisen. (Ja, jag har gått ut och in där under sju års tid så kom inte och urskulda er…)

Bröderna Berggren, några av de som borde ingått i en historiekurs för nykläckta licenstagare Wången, utan historia ingen framtid! Alldeles för mycket fjuniga tonnisar kläcks i parti och minut, som blir stjärnor över en natt med press&medias hjälp!

Sven Berggren, avled 2012, 74 år gammal. En av 1970-80-90-talets stora kuskprofiler i både Sverige och Italien. Champion på Axevalla, Åmål, Årjäng, totalt 2.672 segrar.


Leif Berggren däremot, lever i allra högsta grad och vill fortsätta besöka travbanor utan att behöva vända i stallbacksinsläppet, be om ursäkt eller behöva lösa biljett på Ticnet! Vilka galenskaper de digitaliserade internetuppkopplade tuppkycklingarna på ST hittat på!

 

21/7 2022 klipp Leif Berggren FB

...som många har sett så har jag haft en diskussion med dom högsta hönsen i silvergrisen det gav ju ingen respons. Så jag köpte lite bröd och började mata duvorna, till, min stora överraskning landade en brevduva på min axel med en inbjudan från AXVALLATRAVET att jag är välkommen till stochampionatet. Ett önsketänkande om det kunde komma nått liknande från SVENSK TRAVSPORT!.! Att få fortsätta gå och titta live vår {min} älskarde travsport

Faktakurs om Leif Berggren:

Leif (född 1940) avslutade licens 2015 och såg fram emot många sköna tävlingsbesök från….läktare och stallbacke. Mellan 1985 och 2008 var Leif verksam i Italien med stora framgångar. Champion vid Årjäng 1968,1969, 1070 och 1974, nio (9) Championat vid Färjestadstravet och medlem i 2000-klubben (2.692 segrar.) 

Man tar sig för pannan... över Svensk Travsports hantlangares respektlösa behandling, av alla de som dragit ihop stålarna till byggnadskomplexet Silvergrisen med innehåll.

Hovtramp foto

Travrondens insändarsida visade nyligen ett likartat ”problem” när en hästägare inte kom in på stallbacken för att besöka SIN häst. Inte ST:s häst. Problem skapat av ST:s tjänstemän, inte av hästägare som betalar deras lön!

Klipp från Insändare Travronden...

...Åkte till Halmstad och deras travtävlingar på lördagen under Sprintermästarhelgen för att se vår häst, men när vi kom till luckan för att gå in på stallbacken så blev vi stoppade.

Vi hade plastkortet med oss som jag trodde gällde för oss som är aktiva inom travet, men oj vad fel jag hade. Vi skulle inte få komma in då vi inte hade skrivit ut biljetter som den aktiva banan skulle ha skickat till oss som ägare och tränare till startande häst denna dag.

Vi försökte förklara att vi inte har mottagit något sådant meddelande från banan med biljetter för utskrift från Halmstadtravet, så jag loggade in på ST:s sida och visar texten där det står ”du har en starthäst i dag på Halmstad” men vi ska ändå inte få komma in. Jag förstår att vakterna bara gör det som de är tillsagda, men även de skall ju kunna förstå att när vi kan logga in på ST:s sida där det står att vi har häst till start i dag så är vi inte några idioter – men det var så man kände sig.

Då inga av de ansvariga för biljetter gick att få tag i då tävlingarna redan var i gång, så tillkallades en expert som skulle hjälpa oss med biljetter, men inte ens denna person visste hur vi skulle göra.
Men då vi återigen visade att vi hade häst till start på vår inloggning på ST så fick vi till slut komma in på stallbacken, men då var det redan dags för defilering för vår häst. Vi hade dessutom missat två lopp redan, så besviken.

Man skall tydligen gå in på ST:s sida för att se vilka banor som plastkortet gäller. Jag i min enfald trodde detta plastkort gällde på alla banor och tävlingar då jag har fått kort tack vare att vi är aktiva inom travet med egna hästar. Är det banorna som bestämmer när kortet inte skall gälla eller bestämmer ST? För vad jag kan se är det inte stopp med plastkortet till samtliga STL-omgångar.

Normalt så åker vi med hästbussen och har aldrig tidigare blivit drabbade av detta. De skickar ju ut program när man har häst som startar, kan man inte som tidigare stämpla dessa program med tillträde till stallbacken?

Med vänlig hälsning
Maria Andersson

Ps. Vill vi ha en publikfri sport så är vi på rätt väg, men jag tror tyvärr inte vi som tävlar tycker det är bra med tomma läktare. Det är ju bara att lyssna på alla reflektioner som våra proffskuskar gjorde när det började komma tillbaka lite folk på läktarna.

 

Nä, dumheten har inga gränser! Vem i h-e är det som anställer alla dessa pappersdockor på ST? Sätt ner foten om ni redan sitter på en styrelsestol, annars kan ni gå ut genom närmaste dörr.

För travsportens bevarande!

Hovtramp/Ilse

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)