STALLET

mötesplats

för Hästar & Hästfolk

Blogg

Festinbjudan med armbågen!

2023-02-11

Hovtramp foto

Travgala...eller som jag ser det, ett infantilt alternativ!

Att bjuda in aktiva och hästsportjournalister med armbågen, till årets enda gemensamma fest, det smakar riktigt illa.

Nä, det hjälper inte ens med påkostat, personligt inbjudningskort med frimärke på. Skämmigt värre, när ”vi” aktiva hästsportjournalister inte har mer att säga till om på vår egen Travgala.

Flera nominerade kuskar och tränare bojkottar, Travgalan av olika skäl. Daniel Wäjersten deltar inte i ”kuskmatchen” under V75, Peter och Johan Untersteiner har uttryckt sitt missnöje för arrangemanget av Travgalan och deltar inte, Ulf Ohlsson agerade hal som en ål och strök ATG:s kidnappning av Travgalan medhårs i tidigare intervju.

Jörgen Westholm (en av få travtränare som vågar uttrycka sitt missnöje).

Tack Jörgen, borde klonas.

 

 

Eniga är de aktiva utövarna som har alla hästar hemma...

bortsett från en uppköpt icke-medlem i SHK med bäst-före-datum som måste utmärka sig för att inte tappa TV- jobb och krönika-läsare. Kan nog fetglömma att han är tipskompis med aktiva efter det utspelet, bortsett från stall Zet förstås.

Aktiva kuskar, tränare, hästskötare och uppfödare (nominerade) befinner sig samtidigt med Trav-Tv:s kidnappade Travgala på travbanan, utanför fönstret på Fest-salen där ATG och ST-folk smörjer kråset tillsammans med "B-kändisar" och ryggdunkare.

Utanför fönstret på restaurangen befinner sig huvudpersonerna, de nominerade... kanskegummibrallor, vantar, mössa eller i bästa fall lite snyggare stallkläder med reklam överallt utom på rumpan. Tror knappast nominerade objekt är mogna för den utlovade  ”efterfesten" direkt efter sista lopp, om de inte är uthungrade, hinner duscha skorna i gäststallet.

Prioriterad fråga = vart tog Hästsportjournalisternas Travgala vägen? Vem sålde taskan till räven? Vem blev överkörd på grund av integrerad, infantil festbidrags-sponsring av ATG (ST) ?

 

Klipp från travnätet: ATG liksom...hål i huvudet !!!!! ”Hoppas många ansluter” Årets beslut om Hästgala har fattats av ATG som sponsor och arrangörerna Svensk Travsport och Svenska Hästsportjournalisters Klubb.

 

Klipp från Resume´ATGDet blir en dag fylld av spänning och glädje och förhoppningen är att alla ska känna sig delaktiga oavsett om du sitter i Lyon, tävlar under dagen eller följer det framför tv:n. Efter sändningen så hoppas vi att många av de inbjudna aktiva som tävlat under dagen ansluter till efterfesten, säger Johanna Åberg

Head of Marketing på ATG

Head of Marketing -  ”hål i huvudet?

SHK:s medlemsutskick från Ordföranden 

Hej SHK-medlem!

Jag påminner om årsmötet i Goopsalen på Åbytravet.

Angående årets mjukstart efter pandemin och galans återkomst – styrelsen har i vanlig ordning klurat, funderat och slutligen nominerat fyra kandidater i respektive kategori.

Vi har däremot inte medverkat till galans nya starttid och upplägg. Om vi får nytt mandat på årsmötet kommer vi verka för att detta stannade vid just en mjukstart och förorda en återgång där aktiva och alla andra inblandade kan mötas på ett mer avslappnat sätt under kvällstid likt tidigare.

 

 

Travgalan 2023

Lördag 11 februari hyllas 2022 års främsta prestationerpå plats på Åbytravet och i V75 Direkt med Hästgalan i TV12 och TV4 tillsammans med sändningar från STL Champions.

Nomineringar till priskategorier:

Årets Tvååring, Treåring, Fyraåring, Årets Äldre, Årets Sto, Årets Kallblod

I nominerad samling ingår hästar vars tränare ”nobbat” Travgalan och uttryckt sitt missnöje. Hoppas någon av dem vinner, hur ska då den stackars programledaren agera? finns säkert manus för det också.

Övriga utmärkelser:

Helen Anns Pris, Stig H:s Skötarstipendium, ST:s Montépris, Årets Uppfödarbragd

Hovtramp/Lasse - omslagsbild från Dubai

ATG:s Hederspris Ridsport – javisst ja, det går ju att SPELA på ridtävlingar numera, visste ni det?

ATG:s Hederspris Galopp

Hovtramp/Lasse - pressmöte med ATG, ST och SHK...

Trevlig eftermiddag med Travgala på Trav-TV!

Hovtramp/Ilse&Lasse

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)